Европейският съюз ще държи  Москва отговорна за  неоправданата й атака

...
Европейският съюз ще държи  Москва отговорна за  неоправданата й атака
Коментари Харесай

Фон дер Лайен: ЕС ще търси отговорност от Русия за нападението срещу Украйна

Европейският съюз ще държи  Москва виновна за   " неоправданата " й офанзива против Украйна, съобщи през днешния ден председателката на Европейската комисия  Урсула фон дер Лайен  Урсула фон дер Лайен Урсула фон дер Лайен – немски доктор и политик (по татко Албрехт). Урсула Гертруда Албрехт е, заяви Ройтерс.
Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия-Украйна 695
" В тези мрачни часове мислите ни са с Украйна и почтените дами, мъже и деца, които са изправени пред тази непровокирана офанзива и се опасяват за живота си ", съобщи тя в Tуитър.

" Ще потърсим отговорност от Кремъл ", добави фон дер Лайен.

Лидерите на Европейски Съюз ще проведат изключителна среща на върха в Брюксел по-късно през днешния ден, откакто през вчерашния ден влезе в действие първият кръг от наказания на Европейски Съюз против Русия.
Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия-Украйна 695  Владислав Панев: До края на зимата България няма да има проблеми с природния газ Владислав Панев: До края на зимата България няма да има проблеми с природния газ  Във Външно се събира Кризисният щаб, който следи обстановката към Украйна Във Външно се събира Кризисният щаб, който следи обстановката към Украйна  Бивш министър за българската позиция по спора в Украйна: Не чухме нищо от МО. Слабото звено в Министерски съвет е Янев Бивш министър за българската позиция по спора в Украйна: Не чухме нищо от МО. Слабото звено в Министерски съвет е Янев
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР